Grozs

Uncategorized

Grāmata ”Ieelpo laimi un mīlestību 2” ir īstā atslēga!

”Tik piesātināta, tik cilvēcīga, tik īsta! Kopš paņēmu to rokās, tā ir mana otrā Bībele. Katru reizi, kad skumji, pastiepju roku pēc tās un atšķiru jebkuru lapu. Un tā mani glābj. Kad nezinu ko iesākt, uzšķiru kādu konkrētu lapu un atrodu atbildi. Tajā ir viss, no pagātnes, līdz nākotnei, nekad neaizmirstot par tagadni! Āmen, paldies par šo garadarbu! Šodien lidoju ciemos pie māsas uz Franciju. Esmu sagatavojusi viņai dāvanā šo grāmatu. Zinu, ka patiks!”

Šorīt iesūtītā atsauksme par grāmatu ”Ieelpo laimi un mīlestību 2”

Grāmata “Ieelpo laimi un mīlestību 2” ir tūkstošiem Latvijas lasītāju iemīļotās grāmatas „Ieelpo laimi un mīlestību” sarunu turpinājums, kurā divas laimīgas un gudras sievietes – autore un lasītāja – sarunājas par motivāciju un iedvesmu, kas palīdz rast degsmi un prieku, lai uzsāktu dzīvē ko jaunu.

Katrā grāmatas lappusē iespējams atrast iedvesmojošus ieteikumus, kā tikt un palikt uz veiksmes viļņa un iemācīties ļauties dzīvei. Tāpat grāmatā tiek apskatītas tēmas par pašapziņu un tēlu, pašrealizāciju un attīstību, kā arī par dzīves jēgu un misiju.

Šī aizraujošā grāmata domāta ikvienam lasītājam, kurš meklē atbildes uz to, kā mūsu zemē dzīvot laimīgu, pateicīgu un piepildītu, mierpilnu dzīvi.

Grāmata pieejama ŠEIT

E-grāmata pieejama iTunes: Ieelpo laimi un mīlestību 2

 

 

Atbildēt