Grozs

Ineses raksti

Šis ir īpašs laiks. Debesis mums palīdz attīrīt un sakārtot savu dzīvi.

AUTORS: Inese Prisjolkova

Sestdienas ir manas “mājas kopšanas dienas”, kad rīti paiet nesteidzībā, mīļojot istabu pēc istabas. Tā bija manā bērnībā mammas mājās, tā ir bijis man, lai kur es dzīvotu. Man patīk šī rosīšanās. Man patīk tas rimtums, kad ridājot lietiņas, kārtojas domas. Tieši tāpat kā es noslauku putekļus no plauktiem istabā, tāpat kaut kas attīrās manu domu plauktiņos. Agrāk tas notika vēl mierīgāk un nesteidzīgāk. Tagad esmu ierobežota laikā, līdz pie loga “ratiņi sāks kustēties”.

Kamēr es tā kopjos un daros, tikmēr vienmēr klusībā sarunājos ar Tevi. Un vispār ir kaut kā tā, ka vislabākās idejas semināriem, nometnēm, pasākumiem vai pat grāmatām, man rodas šādās te klusās sarunās, kamēr mazgāju māju, eju dušā vai staigāju gar jūru. Šis tad ir mans visradošākais laiks.

Enerģētiski to ir ļoti viegli izskaidrot un iztēloties, jo kustinot ķermeni, kustinām savu un apkārtējo enerģiju.

Man pašai šis mēnesis ir īpašs. Aiznākamo ceturtdien (19.oktobrī) paņemsim karmas tēmu. Par šo mana kolēģe Santa teica – kamēr nav izprasta šī tēma, tikmēr nedrīkstētu dzīvot tālāk ne soli. Toreiz sasmējāmies, ka tiešām tā ir, jo – ja nesaprotam, ko darīt ar karmiskajiem mezgliem attiecībās vai karmiskās jomas notikumiem, tikmēr visu sadarām vēl sliktāku un kāpjam uz grābekļiem pat tad, kad zilumiem vairs nav vietas.

Ar mani pašu arī tā bija. Ka pilnīgi saproti, ka viss ir tintē, bet…dari tieši tāpat vēl un vēl un bezcerīgi noskaties kā viss jūk un brūk. Sāp, ir grūti, bet nesaproti, ko darīt savādāk.

Un tad nāca šī fantastiskā atklāsme, ka “cēloņu/seku likumu izkausē mīlestība”, ka karmai vairs nav šī audzinošā nozīme, kā ntos gadsimtus un tūkstošgades līdz šim. Ka ir sācies pilnīgi cits laiks un mums ir dots to izdzīvot. Kad es (pēkšņi) aptvēru, ka šo visu var palaist vaļā un sākt dzīvot savādāk, man tiešām dzīvē sāka notikt brīnumi.

Smieklīgākais, ka pat to visu zinot, šad tad uz tiem grābekļiem tomēr gribās uzkāpt un apdauzīties.

Un vēl ir svarīgi kaut kā aptvert, ka katram ir kādas jomas, kas “neiet”. Ka tu neesi vienīgais, kam te tā “jānoņemas”. Katram cilvēkam ir vismaz 3 karmiskās jomas, ko viņš ir apņēmies risināt šai dzīvē. Tādu, kuram nav nevienas – tādu nav.

Tādēļ tad, kad atkal un atkal kādā jomā kaut kas nesanāk, ir vienkārši jāpiefiksē vai gadījumā šī nav karmiskā joma, kas “velkas līdzi” jau no bērnības.

Un tas ir gluži vienalga kādu dzīves sfēru tas skar – vientulību, trūkumu, aptaukošanos, bērnus, partnerattiecības, veselību vai kaut ko pilnīgi citu.

Pirmais, kas ļoti palīdz, ka esi atpazinusi savu karmisko jomu – Tev vairs neienāk prātā sevi salīdzināt ar citiem šai jomā.

Nu piemēram – kādam liekais svars ir karmiskā mācība, bet kādam ne. Tad pilnīgi noteikti “atgūt formu” tam, kam nav – ir daudz vienkāršāk.

Vai – kādam trūkums ir karmiskā mācība, kādam ne. Tad tam, kuram nav, nebūs grūti izdzīvot periodus bez naudas (vai varbūt tādu pat nebūs).

Šis ir īpašs laiks. Debesis mums palīdz attīrīt un sakārtot savu dzīvi, sūtot gan milzum daudz informācijas kā to darīt, gan arī tīrāku enerģētiku, lai vieglāk to izdarīt.

Mūsu rūpe un izvēle ir paņemt to pretim un pielietot savā dzīvē.

Labi, es nu atkal atgriezīšos pie mājas kopšanas, bet Tu padomā vai  nav pienācis laiks palaist savas karmiskās mācības.

Ar mīļiem sveicieniem, Inese


SEMINĀRS ”Kā atsiet karmiskos mezglus un tos vairs neveidot”

NORISES LAIKS: 19.oktobris no plkst. 18:00 – 20:30

PIETEIKŠANĀS ŠEIT

LEKTORE: INESE PRISJOLKOVA

DALĪBAS MAKSA: EUR 30,00 (t.sk. PVN)

VIETA: Pavasara studijas telpas Rīgā, Pērnavas ielā 19-315 (pie durvīm jānospiež “35” un lektore atvērs durvis)

Jautājumi vai rakstiska pieteikšanās: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714

Atbildēt