Grozs

Dažādi

Par grāmatu ”Mammīt, kāpēc tā?”

Šī grāmata ir īpaša. Kā atzīst arī tās autore Inese, tā atšķiras no visām citām viņas grāmatām. Tā ir īpaši lolota un rakstīta, iespējams, visilgāk par visām citām, lai arī izmēros ir īsa. Tik īsa, lai to izlasītu pāris stundās, tik īpaša, lai to atcerētos atlikušo dzīvi. Tā runā par daudz augstākām vērtībām, kā lielākā daļa no mums sastop ikdienā, tā atbild uz jautājumiem, kas prasa patiesi plašu skatu uz dzīvi, un dod milzīgu plašuma sajūtu. Jēgas sajūtu.

”Paldies Inesīt par šo aizkustinošo juteklisko un mirdzošo darbiņu! Dziļi un mīļi.”

”Esmu tikko izlasījusi savu Mammīt, kāpēc tā? grāmatas eksemplāru un vēlos pasūtīt savai māsai un māmiņai arī katrai pa eksemplāram. Ja atļausiet, padalīšos, ka mani šāda situācija un pārdomas nav piemeklējušas, tomēr, izlasot šo ko grāmatiņu, ko man uzdāvināja mana kolosālā vīra māsa, es piedzīvoju ko nebiju, jo jaunu, kauko pavisam pacilājošu.”

”Ļoti aizkustinoša grāmatiņa. Paldies, Inesīt, es raudāju, lasot, aiz laimes sajūtas ko šī grāmata man radīja.”

”Tā ir skaista. Tik mīksta vāciņos un tik sirsnīgām sarunām.”

Šīs ir tikai dažas no atsauksmēm, ko esam saņēmušas Pavasara Studijā par Ineses jauno grāmatiņu ”Mammīt, kāpēc tā?”. Paldies jums sirsnīgs, ka dalāties ar mums savos pārdzīvojumos un pārdomās. Paldies!

Jaunā grāmatiņa pieejama ŠEIT

Atbildēt