Grozs

Čakru enerģijas līdzsvarošana

Par ko atbild katrs enerģētiskais centrs?

Autore: Inese Prisjolkova

Ja neesam dziednieces vai apveltītas ar īpašām spējām padziļināti just enerģiju, tad parasti nezinām, kur enerģijas ir par maz, kur – līdzsvarā, kur – energobloks. Izrādās pati dzīve mums to pasaka priekšā – tikai jāzina, kā un kur skatīties.

Pirmais enerģijas centrs atbild par sazemējumu, stabilitāti, drošību, attiecībām ar vecākiem un senčiem, attieksmi pret pagātni, kā arī par to, lai varam iesākt un pabeigt darbus. Ja šī saule ir ar vāju enerģiju, tad dzīve to momentā parādīs – mēs nevarēsim īstenot to, ko vēlamies.

Otrais centrs ir mūsu sievišķības enerģija (vīriešiem – vīrišķības) un viss, kas saistīts ar partnerattiecībām, ģimeni, bērniem, radīšanu, radošām nodarbēm, skaistu un interesantu dzīvi, kā arī mūsu attieksme pret materiālajām vērtībām, finansēm, situētību un apmierinājumu šajā jomā.

Trešajā centrā ir mūsu Ego mājvieta. Mūsu Es apzināšanās, tai skaitā pašapziņa, vērtību sistēma, spēja par sevi pastāvēt, just cieņu pret sevi un apkārtējiem.

Ceturtā čakra jeb enerģijas centrs ir sirds mīlestības enerģija, kas visu mūsu dzīvi piepilda ar mīļumu, ar sajūtām, ar izpratni, atbrīvo no prāta un Ego radītās cīņas. Tā veicina paļāvību, optimismu, ļaušanos. Šī čakra palīdz līdzsvaroties visām pārējām čakrām un enerģijai kopumā.

Piektais centrs atbild par komunikāciju, saskarsmi, verbālo saziņu un imunitāti. Tieši tas, cik viegli mijiedarbojamies ar pasauli, ir atkarīgs no kakla čakras enerģijas līdzsvara.

Sestais centrs ir mūsu viedums, gudrība, intuīcija, saprāts, ētika, garīgā izpratne un augšana. Tieši šī enerģijas centra dēļ redzam dziļāk, saprotam vairāk un protam lasīt starp rindiņām. Šīs enerģijas dēļ spējam sakārtot milzīgo informācijas daudzumu, kas plūst caur mums.

Savukārt par septīto jeb kroņa čakru mūsos ieplūst enerģija no Debesīm, un nav neviena dzīva cilvēka, kuram šī čakra būtu pavisam noslēgusies. Tomēr svarīģi, lai tā ir nevis kā smalks, trausls diedziņš, bet gan kā kanāls, kas mūs vieno ar dievišķo enerģiju, dievišķo informācijas lauku, dievišķo mīlestību.

Enerģētika un dzīves veiksmes ir cieši saistītas, un visa pasaule ir mūsu enerģijas atspulgs. Par to visu, ļoti secīgi un praktiski, 8 nodarbību ciklā ”Čakru enerģijas līdzsvarošana” Pavasara Studijā.

NODARBĪBU CIKLS ”Čakru enerģijas līdzsvarošana” SEMINĀRU formātā

PROGRAMMA: ŠEIT

KALENDĀRS:
1.nodarbība – enerģijas testēšana un diagnosticēšana visām 7 čakrām – 8.janvāris
2.nodarbība – 1. čakras enerģijas līdzsvarošana – 23.janvāris
3.nodarbība – 2. čakras enerģijas līdzsvarošana – 5. februāris
4.nodarbība – 3. čakras enerģijas līdzsvarošana – 19.februāris
5.nodarbība – 4. čakras enerģijas līdzsvarošana – 5.marts
6.nodarbība – 5. čakras enerģijas līdzsvarošana – 19.marts
7.nodarbība – 6. čakras enerģijas līdzsvarošana – 3.aprīlis
8.nodarbība – 7. čakras enerģijas līdzsvarošana – 16.aprīlis

Lektore: INESE PRISJOLKOVA

NORISES VIETA: Pavasara studijas telpas Rīgā, Antonijas ielā 4-1 (meeja pa labi)

KONTAKTI: pavasarastudija@gmail.com vai 29100714

Dalības maksa par 1 semināru: 30.00 euro (t.sk. pvn). Semināri notiek katru otro nedēļu.

 

Atbildēt