Grozs

Dažādi

Kā tas ir, kad viņš – Tavs īstais un vienīgais – ir kopā ar Tevi.

Ja esi noskaņojusies, ka gribi savu īsto un vienīgo satikt jau tagad, tad izmēģini šādu treniņu: savās domās pagriez vienu gadu uz priekšu un iztēlojies, kā tas ir, kad esat kopā.

Atceries, zemapziņai nav humora izjūtas. Tā uztver visu to, ko Tu domā, redzi, dari un atbilstoši savai informācijai sūta signālu apziņai, kas savukārt kontrolē rīcību un atbild par notikumiem Tavā dzīvē. Tāpēc ir vērts savu zemapziņu piepildīt ar pozitīvām domām, lai tā palīdz Tev satikt savu īsto un vienīgo.

Zemapziņai ir ļoti liels spēks. Tu jau to zini, Tāpēc ir vērts līdz pat zemapziņas dziļākajam līmenim noticēt, ka Tu esi radījusi vietu savai lielajai mīlestībai. Ka viss, ko dari, ir tādēļ, lai ļautu sev saņemt visbrīnišķīgāko Dieva dāvanu – mīlestību.

Iztēlojies, kā jūties, kā izturies. Kā tas ir, kad viņš – Tavs īstais un vienīgais – ir kopā ar Tevi. Ir vērts to darīt.

Un es Tev to nekad tik droši nestāstītu, ja vien nebūtu mana pieredze, kad es gaidīju un sagaidīju savu vislielāko laimi, vislielāko mīlestību, Es darīju tieši tā kā rakstu.

Tev izdosies!

Inese

Atbildēt