Grozs

Uncategorized

Burvīga atsauksme par ”Zemapziņas pārprogrammēšanu”! Paldies!

Fantastiska atsauksme par semināru ”Zemapziņas pārprogrammēšana”! Paldies Tev, Dārgā!! :))

”Man gadījās zili brīnumi un tāpēc gribu, meitenes, pateikt paldies par zemapziņas lekciju un pastāstīt, cik man nereāli gāja pēc tam.

Pateicos draudzenei un aizgājām uz pavasara studijas zemapziņas lekciju. Vispār nezināju, uz ko eju, bet pēc tam sapratu, ka tāpēc biju atslabinājusies un varēju iegūt to, ko man vajadzēja.

Es jau ilgu laiku sapņoju par attiecībām, bet man nesanāk satikt savu otro pusīti. Nav pat randiņi, nekā nav. Un es zemapziņas lekcijā paņēmu pārprogrammēt šo skumjo situāciju.

Izrādījās, ka mana zemapziņa mani pasargā no tā, ka es nevarēšu savienot savu mīļo darbu, kas man ļoti patīk un kuru es ilgi meklēju, ar puisi, jo tad būs jāizvēlas. Un vēl izrādījās, ka negribu pārvākties prom no draudzenēm, ar ko kopā īrējam dzīvokli, jo, ja man būs draugs, tad man pie viņa būs jāievācas.

Un vēl visādas smieklīgas lietas es atklāju, bet tas, ko es izdariju bija, es sev sarakstīju uz papīra to, kapēc man liekas, ka es varēšu apvienot darbu un draugu. Nu, piemēram, viņam arī būs jāstrādā, tapēc manā darba laikā arī viņš taču strādās darbā. Vai arī tas ka es gribu vīrieti kas man ļautu pelnīt naudu pašai lai es varu to tērēt bez atskaitīšanās! Un tad par tām draudzenēm es pie sevis nolēmu ka es pateicos par šo brīnišķīgo laiku kopā un izbaudīšu to tik ilgi kamēr varēšu bet es labāk gribu draugu un mīlestību, tāpēc esmu to gatava iemainīt.

Un tas kas notika bija neiespējami! Es tajā pašā vakarā aizbraucu mājās un viena no draudzenēm paziņoja mums ka viņa pārvācās pie sava boyfrenda ar ko jau sen satiekās bet mēs ar otru draudzeni paliekam divatā. Mēs nolēmām ka iesim atpakaļ pie vecākiem dzīvot jo otra mana draudzene dārgāk maksāt par mājokli nevar. Nu un tad es sapratu ka ir īstais laiks lai mans draugs ienāktu manā dzīvē. Es nebaidos un tagad es reāli gatava. Un jūs neticēsiet! Pēc divām dienām IEDOMĀJIETIES DIVĀM DIENĀM!! man drusciņ sasita mašīnu pie mājas. Un tas jaunais vīrietis kas to izdarīja prasīja vai es kā atvainošanos aiziešu ar viņu kopā pusdienās. Mēs aizgājām, es ļoti labi sapucējos un viss bija smuki un pēc tās reizes mēs sākām satikties un tagad esam kopā! Ir pagājis tikai drusku ap divām nedēļām bet es jūtu ka tas cilvēks ir tas ko es vienmēr gaidīju un iztēlojos satikt! Es domāju ka tas notika dēļ tā ka pārprogrammēju zemapziņu. Es novēlu jums visām meitenes īstu laimi un lai tā atnāk kaut caur sasitu mašīnu kā man, bet obligāti atnāk! :)”

Mīļās meitenes! Mēs esam neizmērojami priecīgas un pateicīgas par katru skaisto atsauksmi, ko saņemam no Jums un tās dziļākās, iedvesmojošākās vienmēr publicējam! Mēs esam par to, lai pasaulē augtu mīlestība un vairotos prieks, tāpēc aicinām ikvienu, kam ir kāds skaists stāsts, ar ko padalīties – mēs gaidīsim!

 

Atbildēt