Grozs

Čakru enerģijas līdzsvarošana

Atsauksmes par semināru ciklu ”Čakru enerģijas līdzsvarošana” :)

”Ļaujos, paļaujos dzīves plūdumam. Mazāk stresa. Vairāk piedomāju pie dažādām tehnikām kā sevi sakārtot un kā sakārtot dzīvi.”

”Es teorētiski zināju, kas ir “čakra”, bet tikai tagad sapratu, kā tas man dzīvē palīdz sakārtot reālas praktiskas lietas. Beidzot uzzināju, ko ar tām darīt.

Esmu ieguvusi mieru. Un paldies visiem, jo pieredzes apmaiņa deva sirdsmieru, ka “viss ar mani kārtībā”, jo katram ir kāda lieta, ko viņš risina. Tas nomierina un palīdz savākties, lai jau ar citu attieksmi visu sakārtotu. Jutos šeit ļoti pieņemta. Atguvu pašapziņu un sāku novērtēt sevi kā sievieti.”

”Atgriezos pie savām saknēm. Sapratu, ka visu laiku esmu bēgusi no sevis un no tā, kas deva man spēku. Esmu atkal izveidojusi attiecības ar savu ģimeni. Māja ir piepildīta ar mīlestību. Kursa laikā ieguvu drošību, ka turpmāk tikšu galā ar savu enerģiju un mācēšu to atjaunot, ja kaut kas būs ne tā.”

”Sākumā pirmajās nodarbībās es daudz mazāk pamanīju savas problēmas. Bet tagad  – gan redzu, gan protu sakārtot. Māku pāriet uz “šeit un tagad”. Gribētu, lai nodarbības turpinās.”

”Biju “pliks ar kronīti”, tad tagad esmu nonākusi līdz sevīm un zinu, kas ar mani notiek. Fantastiska bija pirmā nodarbība ar piedošanās tehnikām. Tas un man bija ļoti aktuāli.”

”Praktiskā sazemēšanās man bija vissvarīgākais ieguvums. Ļoti augstu vērtēju tieši praktisko darbošanos. Mana vērtība, ka varu droši izteikt kā es jūtos.”

”Ieguvu ļoti daudz iedvesmas. Spēku iziet cauri šim (man tik grūtajam) laikam. Ļoti labi praktiskie ieguvumi.”

”Sāku saprast kāpēc ar mani notiek tā kā notiek. Interesanti, ka mēs šeit mācījāmies vienu un to pašu, bet katra ieguvām ko citu.”

”Super cilvēki, ļoti gaidīju katru nodarbību un noslēgumā arī bija tik forši. Ļoti patika.”

”Domāju, ka esmu beidzot atradusi sevi pateicoties šim kursam. Man bija jāiziet cauri visām savām dzīves jomām un bija iespēja paskatīties uz sevi no malas. Zinu arī ko mainīt, ko darīt savādāk, paldies par atbalstu!”

”Kamēr neaizej uz šādām nodarbībām nezini ka arī citiem iet kā pa kalniem. Un tas mierina, jo saproti ka neesi viens un Dieva nosodīts. Palīdz arī citu pieredze, padoms, tīra komunikācija. Es pateicos ka ir šāda vieta kur tikties pieaugušajiem un mācīties vienam no otra un augt savā personībā.”

Tuvāko Čakru enerģijas līdzsvarošanas semināri:

KALENDĀRS:
1.nodarbība – enerģijas testēšana un diagnosticēšana visām 7 čakrām – 23.janvāris
2.nodarbība – 1. čakras enerģijas līdzsvarošana – 5. februāris
3.nodarbība – 2. čakras enerģijas līdzsvarošana – 19.februāris
4.nodarbība – 3. čakras enerģijas līdzsvarošana – 5.marts
5.nodarbība – 4. čakras enerģijas līdzsvarošana – 19.marts
6.nodarbība – 5. čakras enerģijas līdzsvarošana – 3.aprīlis
7.nodarbība – 6. čakras enerģijas līdzsvarošana – 16.aprīlis
8.nodarbība – 7. čakras enerģijas līdzsvarošana – 30.aprīlis

Atbildēt