Grozs

100 Pārmaiņu dienas

NAUDA un PAŠ-APZIŅA

Cik svarīga Tavā dzīvē ir nauda?
Mūsdienās jau laikam visiem par šo tēmu ir jādomā, jo dzīve bez naudas nav iedomājama. Tātad lielākā vai mazākā mērā visi par to domājam.

Man ļoti patīk runāt par naudas tēmu. Man patīk nauda. Es labprāt būtu daudz bagātāka, nekā esmu, jo man ir pilnīgi skaidrs, ka ar naudu var izdarīt vēl daudz vairāk laba. Laba cilvēka rokās nauda ir brīnišķīgs instruments, lai pasauli darītu labāku.

Ja man būtu daudz vairāk naudas, es jau būtu uztaisījusi suņu un kaķu lolotavu, kurā sirdsmīļi cilvēki palīdzētu atkopties mājdzīvniekiem bez saimniekiem.
Pēc tam mēs tiem palīdzētu atrast ģimenes, un visi būtu laimīgi.
Vēl es pilnīgi noteikti būtu uzcēlusi un izveidojusi viesu namu, kurā notiktu laimes terapija visiem tiem, kam tas nepieciešams klātienē.
Vēl es noteikti būtu izremontējusi savu Jūrmalas māju un varbūt vēl nopirkusi zemi tepat pie jūras.
Ak, man ir pilna galva ar dažnedažādām idejām, kuras man nav laika īstenot. Bet gribētos.
Un, ja man būtu vairāk naudas, es to visu darītu.

Īstenībā es ar naudu esmu apmierināta. Man patīk tā sajūta, ka naudas plūsmu regulēju ar Debesīm. Es tiešām esmu pārliecināta, ka Debesis dod tiem, kas var paņemt pretim un nesaķellēties lepnībā vai agresijā. Vārdu sakot, lai nebojātu raksturu. Tādēļ es priecājos par tik, cik ir. Es vienmēr priecājos un vienmēr gribu vairāk. Tas kaut kādā ziņā ir virzošais spēks.

Kāda ir Tava attieksme pret naudu? Un kādas ir Tavas attiecības ar naudu? Sieviete vienmēr ar visu ir attiecībās, tādēļ arī šāds jautājums.

Naudai ir vairāki priekšnosacījumi, lai tā nāktu mūsu virzienā.

Cilvēkam ir jābūt dāsnam. Tādēļ, ka devīgs cilvēks izdarīs ar naudu daudz laba. Ja nauda tiks skopam cilvēkam, pasaule no tā neko neiegūs, tikai skopuļa uzpūsto ego. Tādēļ pirmais, kas jāpavēro sevī, ir dāsnums. Dāsnums uz visu – smaidu, prieku par otra veiksmi, lai ir atvērta attieksme, lai ir atvērta sirds.
Naudas nav tad, ja esi nosprostojies sevī. Arī tad, ja ir upura loma vai lepnība. Debesis neatbalsta pārākuma apziņas vairošanu.

Ir tāds paņēmiens, ko visiem stāstu sociālajos tīklos. Ja izlasi rakstu, ieliec īkšķīti un sirsniņu. Tu pacienājies ar cita enerģiju, bet pēc tam dod pretim savu. Es galīgi neesmu par klikšķu skaitīšanu un par reklāmdevējiem uzrādītu labu statistiku, bet es esmu par enerģijas apaiņu. Tai nav jābūt naudai, ko maksājam. Bet tā var būt laba attieksme, prieks, iedvesma, novērtējums, uzslava, pateicība. Caur to mēs pasauli darām labāku.
Ko darīt, ja nepiekrīti? Nelasi. Kādēļ Tev jāiet cīnīties ar viedokļiem pie tiem, kas domā pretēji Tev?
Es neeju. Es nelasu. Man pilnīgi neinteresē citu pāraudzināšana vai vienam otra likšana uz lāpstiņām.
Nesievišķīgi. Un mums tas nav vajadzīgs.
Sievišķīgi ir radīt vidi, kurā ap Tevi cilvēkiem ir patīkami.

Un naudas enerģijai tas patīk, un tā nāks tādēļ, ka Tu vairo labo.

Otra svarīga daļa naudai ir tā, ka vēlies to nopelnīt. Ka Tev nav baiļu no naudas. Vai no trūkuma, vai no kontroles. Vārdu sakot, ka ar naudu jūties labi. Tad tā nāks.
Liela daļa cilvēku, kas nevar nopelnīt naudu, īstenībā baidās par kaut ko, kas saistās ar naudu.

Nauda ir kā spēle, kā instruments, kam pilnīgi nav jāpieķeras, bet jānovērtē, cik ar to ir labi darīt labas lietas.

Vēl ir tā, ka uz naudu nav jāiecentrējas, kad domā par sapņiem.

Būtībā sapņi un mērķi uzreiz nav jāsaista ar naudu, jo nauda nāk tad, kad ir lieli mērķi un plāni. Bet, ja plānosi un mērķus radīsi tikai esošās naudas ietvaros, tad pilnīgi nevajadzīgi ieliec sevi rāmjos.

Sapņiem nekādu rāmju nav. Sapņiem un vīzijām nav jābūt loģiskām.

To visu varēs loģiski sakārtot pēc tam, kad jau domāsi par konkrētiem soļiem, kā visu īstenot.
Inese Prisjolkova “No kūniņas par tauriņu”
Bildīte: no fotosesijas grāmatai
Natālija Petruhina www.nata-photo.com

Ja Tev šī tēma ir svarīga, pievienojies mums grupiņā 70 dienas NAUDAI UN PAŠAPZIŅAI ŠEIT
Nodarbība Par to KĀ PIEPILDĪT SAPŅUS ir novadīta un pieejama ierakstā ŠEIT

Atbildēt