Grozs

Tiešraides

NAUDA un PAŠAPZIŅA: 2 GRUPAS, 2 IDEJAS

Kāda būs galvenā atšķirība starp abām 70dienām, kur taču abās runāsim par pašapziņu un abās runāsim par to, kā nopelnīt 2x vairāk naudu. Un kuras abas notiek Facebook.

Īsos vārdos var pateikt, ka tā grupa, kuri ir jau ieskrējušies, ies uz priekšu uz jaunām tēmām, dalīsies pieredzē jau par ļoti konkrētām pieredzēm, un mācīsies uzturēt esošo pelnīšanas līmeni (tie, kas tik tikko iemācījušies dubultot ienākumus) un sabalansēt spēkus, lai turpinātu augt.

Grupas nosaukums “70 dienas Naudai un Pašapziņai”. Sākums 24.augustā.

Šai grupā runāsim par visa veida līdzsvaru, lai neizdegtu. Lai justos jaudīgi, harmoniski un darītu tieši tik, cik ir veselīgi un Dievam par godu. Visu laiku paturam prātā jautājumu “kā darītu Mīlestība”.

Runāsim, kā sadalīt laiku – ja gribās uz 100% izdarīt visu. Pabūt ar bērnu, ar vīru, jaudīgi darboties, uzturēt kārtību mājās un vēl nopelnīt 2x vairāk vai daudzkārt vairāk. Kā sabalansēt laiku.

Man vienu periodu šis bija prioritāte, un nu jau kādu nedēļu vai divas jūtu, ka beidzot esmu atradusi līdzsvaru. (uzreiz pateikšu, ka šai punktā dikti svarīgi ir izgulēties. Es tagad guļu ārā, un izguļos tik labi, kā nekad. Līdz ar to spēks dienā ir dubultā).

Vēl runāsim par ētiskām lietām – kā “nebūt pārāk labiņiem”. Šis ir viens slēptais grābeklis, kurš var traucēt. Te stāstīšu savus nesenos piemērus, jo šis ir arī mans klupšanas akmens.

“Kā neizkaisīties sīkumos” – kā sakārtot prioritātes.

Šajā grupā jau atkal taisīsim katru nedēļu Brīvos mikrofonus. Ļoti gribu aicināt cilvēkus, kas sasnieguši un pārsnieguši iepriekšējo 70dienu mērķus, lai izrunātu veiksmes formulu.

Vārdu sakot – šai grupā mēs turpināsim jau uz esošas bāzes.

Lai tiešām visi būtu viena viļņa, grupas sākumā es divās tiešraidēs izstāstīšu pārskatu par iepriekšējām 70dienām.

Tiem dalībniekiem, kas turpinās, tā būs kā tēmu atsvaidzināšana atmiņā. Tie, kas iestājušies no jauna, būs iespēja koncentrētā veidā to noklausīties. Protams, ir vēl cita iespēja, noskatīties ierakstā pilnīgi visu, kas šai grupā līdz šim darīts un vadīts.

Kaut kādā ziņā jāsaka, ka šī grupa būs ar lielāku vērienu. Šī grupa iet soli solī ar mani. Es pildu ar visiem kopā un augu ar visiem kopā.

Pieteikšanās ŠEIT

Ar anketiņu: ttps://ej.uz/nxdh

Otras grupa būs pilnīgi jaunā vietā, kas sākas tieši tai pat dienā un nosaukums
“70dienas KĀ 2x VAIRĀK PELNĪT”, ies cauri tieši tām tēmām, kuras šobrīd beidzam esošā pašapziņas grupā.

Kādēļ?

Tādēļ, ka viena krietna daļa palaida šo grupu garām un nepievienojās iepriekš.

Tādēļ, ka viena cita daļa netika līdzi ātrajam tempam.

Tādēļ, ka vēl kāda daļa grib mierīgi un pamatīgi nostiprināt to, ko izrunājām.

Un, mīļie, tādēļ, ka šī ir mega vērtīga un rezultatīva programma, kas nu jau ir pārbaudīta un iztestēta.

Šai grupā mēs ar bezgalīgu mīļumu pret sevi, mācāmies naudas prasmi.

Starp citu nevienā skolā jau mums to nemācīja. Nu varbūt kāds trāpīja tieši naudas tēmu augstskolās, bet ja nu ne – tad nekad un nekur tā īsti neesam mācījušies apieties ar naudu un kur nu vēl kā labi nopelnīt.

Izrādījās, ka daudziem tieši naudas jautājums ir saistīts ar labu pašapziņu, tādēļ – lai laimes terapija mūsu dzīvē būtu pilnīga, sakārtosim attieksmi pret naudu un iemācīsimies 2x vairāk pelnīt.

Pieaugušam cilvēkam ir jāprot nopelnīt naudu. Nu tieši tāpat kā visi protam rakstīt, lasīt un rēķināt. Pelnīt naudu un rīkoties ar naudu – mūsdienās tā ir pamatprasme, bez kuras dzīve nav iedomājama.

Ja kāds to neprotam, nevilšus nostādam sevi un savu ģimeni neveiksminieku lomā. Tā tam nav jābūt. Mēs varam to izlabot un liela daļa jau darām.

Pieteikšanās ŠEIT

Ar anketiņu: ttps://ej.uz/nxdh

Atbildēt