Grozs

Tiešraides

PAŠ-APZIŅA 2.SARUNA INSTAGRAM

Šodien man riktīgs saviļņojums – jau otrā LIVE saruna Instagram rubrikā “PAŠ-APZIŅA”. Pirmajā tikāmies ar māsu un tas ir tik interesanti runāt par ģimenes vērtībām un notikumiem katrai no sava redzējuma. Māsa auga 9 gadus vēlāk. Vecāki kaut kādā ziņā mainījušies. Māsa ir introverta es ekstroverta. Introvertu cilvēku redzējums uz pasauli ir atšķirīgs no ekstravertiem.

Ekstravertie ir aizņemti ar sevi un sevis parādīšanu pasaulei. Ar domu – vai visi mani redzējāt, dzirdējāt un pamanījāt.

Introvertiem nav būtiska izrādīšanās. Pārsvarā mēs nenojaušam, kas notiek viņu iekšējā pasaulē. Tādēļ man vienmēr ir bijis interesanti parunāt ar mūsu ģimenes vienīgo intraverto cilvēku – manu māsu Gundu Strauss.

Šo sarunu varat noklausīties manā Instagram profilā.

Savkārt šodien tikšos ar savu bijušo kolēģi Pavasara studijā, tagad “Kroņu darbnīcas” vadītāju Artu Liepiņu.

Jau iepriekš stāstīju, ka Arta man tika atsūtīta no Debesīm brīdī, kad pilnīgi nebija spēka un biju gatava studiju slēgt.

Šodien PAVASARA STUDIJAI ir personīgā jaunā gada pirmā dienā. (Dzimšanas diena jeb dibināšanas diena ir 25.septembrī). Sākas četrapadsmitais gads.

Tādēļ tas ir ļoti simboliski, ka tieši Artu aicinu uz sarunu.

Gadu gadiem Pavasara studija ir bijusi kā atspēriens ļoti daudzām citām studijām, darbnīcām, praksēm vai skolām. Kā jaunu skolotāju un lektoru kalve, kas pēc tam nes gaišumu pasaulē.

Arī “Kroņu darbnīcas” sākās Pavasara studijā. Šovakar noteikti jautāšu Artai, kā viņai šī doma atnāca, bet zinu, ka jau ilgāku laiku runājām, ka vajag kaut ko praktisku. Vajag kaut ko praktisku. Pēkšņi Arta saka – ko saki, ja sapērkam materiālus un izveidojam meistarklasi kroņu darināšanai.

Tā no vienas nodarbības tas sākas.

Šobrīd Arta ir izveidojusi stabilu nodarbošanos kā savu sapņu pamatnodarbošanos. Viņas darinātie kroņi ir bijuši gan aktrisēm uz Dailes teātra skatuves, līgavām kāzās, vecmeitu ballītēs, dažādos pasākumos, fotosesijās un kļūst arvien populārāk.

Jā – un pavisam drīz man arī būs savs Artas darināts kronis.

Pirmais pasākums, kur ar to uzstāšos, būs mūsu klātienes kopā sanākšana 6.novembrī.

Mīļie, nu vārdu sakot, šovakar 19.00 tiekamies LIVE dubultsarunā par pašapziņu, darbošanos un dzīvi, par laimi un par izdošanos.

Tiekamies.

Tas notiks Instagramā.

Pieseko manam un “Kroņu darbnīcas” profiliem:

https://www.instagram.com/inese_prisjolkova/
https://www.instagram.com/kronudarbnicas/

Un tiekamies šovakar 19.00

Atbildēt