Grozs

Tiešraides

Jaunumi Tievēšanas grupā

Šai reizē mūsu tievēšanas kurss ir pilnīgi savādāks, kā iepriekš. Jau no pašām pirmajām reizēm tik daudz runājam par pašapziņu, par sievišķību, vakar par skaistumu.

Iedevu virkni ar praksēm, kā justies skaistai un būt pateicīgai. Dalījāmies ar mirkļiem, kad esam kādā dzīves situācijā bijušas uz “sarkanā paklāja” jeb pjedestāla.

No vakardienas sākām PIEREDZES stāstus, kurā Ramona Ukrina dalījās ar savu stāstu. Ramonai ir -31kg un tie turpina kust un zust. Un tas ir tik patiesi un īsti, kā Ramona stāstīja – cik ļoti dažkārt atstājam sevi novārtā, kad svarīgs ir viss -lai mājās ģimenei labi, lai tīrs un kārtīgs, lai smaržo ēdiens, lai visi laimīgi.

Un pat i nepamani, ka pašai jau 100kg. Neviens jau neaizrāda.

Atceros, kad man bija tie mani 73kg, man tieši šīs bija pašas lielākās bailes – ka es attapšos pie 100kg un man jau neviens nepateiks “Inesīt, apstājies”. Es taču būšu tā pati mīļā un labā.

Tikai man vajadzēs pirkt drēbes, kad der, nevis, kas patīk. Man vajadzēs palikt maliņā, kad visi skries vai dosies kādās izklaidēs, kurās tik liels cilvēks neietilpst.

Iveta Pikmeistere stāstu klausījos, un viņa nosauca visas manas toreizējās bailes. Gan, ka citi cilvēki skatās ar iejūtību, kuru var nosaukt pa žēlumu. Ka ceļojumā visa grupa gaida, jo ar 110kg nevar tik ātri visiem tikt līdzi.

Starp citu – bailes var būt lielisks motivators kaut ko uzsākt, ko pēc tam dari ar Mīlestību.

Ja cilvēkam nebūtu bailes, viņš kļūtu pārgalvīgs vai nepamanītu sarkanās līnijas.

Bailes ir labas kā zīme, lai darām savādāk.

Es toreiz ķēros klāt tievēšanai. Iveta divas simts dienas vēroja, līdz pieslēdzās tievēšanai. Ramona arī teica, ka no sākuma vienkārši vērojusi.

Ja jums kādam ir tā, ka svars ir liels, bet saņemties tievēt vēl nevar, tieši tagad ir īstais brīdis mums pievienoties, jo šis šobrīd pamatā ir PAŠ-APZIŅAS kurss. Tievēšanu es sākumā izstāstīju, bet tagad pat īpaši to nepieminam.

Pirmdien atkal parunāšu par tievēšanu, bet trešdien un piektdien par pašapziņu.

Dažkārt gadās, ka pietrūkst spēka saņemties pašai tievēšanai, pietrūks gribas, pietrūkst lēmuma, apņemšanās. Un tam palīdz pašapziņa.

Katra musu LIVE tikšanās ir kā seminārs.

Katrā reizē stāstu ļoti daudz savas pieredzes. Ne par tievēšanu, bet par pašapziņu.

Ja gribi mums pievienoties, nāc tagad. Esam tikai pirmo nedēļu kā uzsākušas un pirmā svēršanās tikai rīt.

Kopā viennozīmīgi ir vieglāk.

Mūsu grupās lielākais svara mīnus bija Solvitai

-53kg. (Šobrīd Solvita atsūtīja ziņu un bildīti JAU mīnus 60kg)

Bet ļoti daudziem -40kg, -35kg, -30kg, -20kg.

Un nav jau svarīgi cik. Ir svarīgi, ka vari ar sevi sarunāt un būt tāda, kāda vēlies būt.

Pieteikties vari ŠEIT:

Ar anketiņu: https://ej.uz/nxdh

Atbildēt