Grozs

Tiešraides

ES ESMU SAVAS DZĪVES AUTORS

Man bija uznākusi “depresija”. Lieku pēdiņās, jo tam nav sakara ar slimību, drīzāk ar to, ko sarunvalodā saucam par nekā negribēšanu, apātiju, kas mijas ar virkni nepatīkamām sajūtām un bezpalīdzību.

Tas vilkās tieši divas dienas. Un uzreiz saku, ka pie tā pilnīgi neesmu pieradusi un ar mani tas atgadās ļoooooti reti.

Bet nu… tai pat laikā vakar novadīju trīs mirdzošas tiešraides visās grupās, tā kā necik dziļi tam savam drūmumam iesūkties sevī neļāvu.

Kādēļ to stāstu?

Tādēļ, ka uz brīdi pajutu un sajutu kā iespējams daudzi cilvēki jūtas ikdienā. Un ja godīgi, tad šķiet šādi jutos gadiem pirms savas laimes terapijas (ap 2001./2002.gadu).

Tā es atkal sajutos divas dienas un pēkšņi šodien no šīs sajūtas izkļuvu.

Vai zini ar ko? Ar to, kas mani ir izvilcis vienmēr. Ar to, ko stāstu savā visslavenākajā pašā pirmajā seminārā, ar kuru reiz sākās laimes terapijas nodarbības – ar “ES ESMU SAVAS DZĪVES AUTORS”.

Šis seminārs un metožu kopums ir kaut kas maģisks. Man pietiek par to padomāt un uzskaitīt visas tās metodes, ko reiz esmu šajā kursā apkopojusi, ka man uzreiz sirds pielīst ar mīlestību.

Ja jums dzīvē ir uznākusi bedre vai tumšās līnijas sajūta, tad jums ļoti, ļoti var noderēt viss, ko stāstu nodarbībā “Es esmu savas dzīves autors”.

Mīļie, uztaisīsim to.

Kad šodien to apņēmos, saņēmu tik milzīgu siltumu dvēselē un tik lielu svētību no Debesīm, ka sapratu – jā, tas mums visiem šobrīd būs ļoti vajadzīgs.

Un otru tēmu likšu klāt to, ko jūs sabalsojāt – ka šobrīd ļoti svarīgi ir tik pie enerģijas. Iedošu virkni paņēmienu, ko es pati pielietoju.

Mīļie, šis laiks man patiešām ir ļoti jaudīgs. Galva nesāp (bail pat ieminēties), enerģijas pārpārēm, spēka daudz (kā vispār neatceros, kad pēdējo reizi tā ir bijis) un šis mazais iekritiens ar negarstāvokli bija tikai uz pāris dienām.

Vārdu sakot – pakrist var katrs, tik jautājums, cik ātri celies augšā.

Es esmu atpakaļ kājās un varu jums palīdzēt piecelties, ja gadījumā esat pakrituši, vai saguruši, vai apmaldījušies savās sajūtās, vai ja viekārši jūtieties piekusuši vai noguruši.

Starp citu – šis gada nobeiguma laiks ir tieši par piekušanu. Tā sajūta var tāda būt pilnīgi objektīvi, bet kā jau zinām “kā gadu noslēgsi, tā nākamo iesāksi”, tādēļ ir ļoti svarīgi, kādā vigrācijā un enerģētikā šobrīd esam – lai nākamais gads varētu sākties ar pavisam jaunu un tīru jaudu.

Mīļoju jūs!

Tiekamies divās otrdienās, lai uzskaņotos uz laimi un mīlestību!

Pieteikšanās ŠEIT

Ar anketiņu: https://ej.uz/nxdh

Simboliskā bildīte

Dzīve dažkārt ir kā liels zilonis, un tev atliek tik ērti iekārtoties, lai tā tevi nes un tev ir ērti

Atbildēt