Grozs

Tuvākie notikumi

Ir JAUNS SĀKUMS

1.decembris. Un sajūtas izmainās.

Vai Tev arī tā ir, ka novembris liekas tumšs, bet decembris jau tik sološs, ka no saulgriežiem dienas atkal klūs garākas, ka nemaz i vairs nejūti, ka vēl taču kļūst tikai tumšāks un tumšāks.

24.decembrī diena tikai 6 stundas gara.

Man ļoti patīk šis laiks. Man vispār patīk, ka varam iziet pilnīgu šo ciklu – ar vasaras karstumu un gaismu, ar rudens rāmumu un ziemas aukstumu. Un pēc tam nāks pavasaris ar kūstoša ledus urdzītēm, pavasara smaržu un pumburiem, putnu čivināšanu un saulītes spožumiņu.

Tā ir tāda balva, ko no dabas saņemam.

Vēl mēnesi atpakaļ biju zemēs, kur visu laiku ir vasaras karstums. Viņi visus savus “dzīves gadalaikus” iziet vasarā.

Ja salīdzinām cikliskumu dzīvē vai katrā notkumā, tad īstenībā nepārtraukti saskaramies ar simboliskiem gadalaikiem.

Jo katrā notikumā ir sākumiņš vai aizmetnīši, kas ir kā pavasaris. Un ir spēka laiks vai uzplaukuma laiks, kas piestāv vasarai. Tad ir augļu vākšanas laiks – rudens. Un tad ir ziema. Mieriņš. Pārdomas. Laiks, kad sasmelties spēkus jaunam ciklam.

Mūsu studiju saucam Pavasara vārdā.

Tādēļ, ka runājam par mošanos pēc ziemas, pēc tumsas. Runājam pa izkāpšanu no tumšā laika.

Simboliski arī dzīvē tapat.

Atceros to laiku pirms savas laimes terapijas. Tas bija kā oktobris, novembris un decembris līdz iestājās janvāra spelgonis un februāra puteņi, kas izputināja manu dzīvi.

Pirms laimes terapijas jutos kā februāra beigās, ka spēka vairs nav, bet arī siltuma vēl nav. Ir tikai maza cerība par Pavasari.

Pavasara studija dod šo pagriezienu dzīvē un tas var notikt jebkurā gadalaikā. Mīļie, tieši tāpat kā iemīlēšanās un sava cilvēka satikšana neizvēlas gadalaiku un tas var notikt dubļos, lietū, krusā, aukstumā. Tieši tāpat kā bērniņš var pieteikties jebkurā gadalaikā. Vai piedzimt – jebkurā gadalaikā. Bet tad, kad tas notiek – ir svētki. Ir JAUNS SĀKUMS. Simboliskā nozīmē – pavasaris.

Pavasara studija tikpat labi varētu saukties “iemīlēšanās studija” vai “mīlestības studija”, jo tas, ko mēs šeit darām – mēs no jauna iemīlam dzīvi. Iemīlam sevi. Iemīlam savus mīļos un visu, kas mums apkārt. Un turpmāk jau – lai vai kādam grūtumam mēs ietu cauri, lai vai kāds gadalaiks būtu gadā un dabā – mums sirdī vienmēr ir siltums, gaisma un mīlestība.

Mīļie, otrdien 20.00 aicinu jūs satikties LIVE un uztaisīt pašiem sev šo pāreju uz mīlestības un gaismas pilno laimes sajūtu.

Šis stāvoklis ir vissvērtīgākais, ko varam savā dzīvē izdarīt. Pa priekšu sakopties, lai esam laimīgi un mirdzoši un pēc tam jebko, ko ik dienas darām.

Ir taču atšķirība vai izdarām pa roku galam, vai ar mīlestību.

Ir taču atšķirība, vai pamostamies ar laimes sajūtu sirdī (kā toreiz, kad bijām iemīlējušās), vai ar pienākumu un rūpju rievu.

Un neticiet tiem, kas saka “dzīve nav rožu dārzs”. Viņiem nav. Tev būs tā, kā Tu pati radīsi.

Mīļie, nu uztaisām divas otrdienas īpašas un izrunājam šo.

6.decembrī plkst 20.00 būs “Es esmu savas dzīves autors” un 13.decembrī plkst 20.00 “Kā vairot spēku un enerģiju”. Un jūs redzēsiet, kā dzīve mainīsies.

Kā gadu pabeigsi, tā nākamo iesāksi.

Mēs varam pabeigt “uz gaismas viļņa”.

Pieteikšanās ŠEIT 

Ar anketiņu: https://ej.uz/nxdh

Bildīte

atkal skrīnšots no vakardienas video aizkadriem

Atbildēt