Grozs

Tiešraides

LAIMES SKOLA kā dzīvesveids

Mīļie, vakar pašā vakarā kopā ar Ginta Filia Solis izveidojām nākamo Laimes skolas klasi un es secināju, ka visvairāk tas ir vajadzīgs man pašai.

Es patiešām varu vadīt pilnīgi jebkuru tēmu – par veselību, attiecībām, tievēšanu, naudu vai atkarībām, bet vārdu salikums LAIMES SKOLA mani dara pilnīgi laimīgu.

Un tiklīdz jebkuru tēmu var sasaistīt ar laimi un mīlestību, tā man tā kļūst interesanta un pievelk kā magnēts. Ja ne…nu tad kaut kā pietrūkst priekš manis jēga – kā vārdā gan mēs to darām.

Cik esmu laimīga, ka priekš sevis visu šo esmu noformulējusi.

Vai Tu esi noformulējusi, kurā brīdī Tev temats kļūst interesants?

Piemēram, kādam patīk runāt par naudu, kādam par seksu, kādam par reliģiju, kādam par politiku, kādam par sievietēm, kādam par dārzu.

Sāc ar jebko, bet beigu beigās runā par to.

Un man tā ir laimes tēma. Es varu runāt par dārzu tikai laimes kontekstā, lai dārza saimnieks laimīgs, lai puķes laimīgas, lai dārza viesi laimīgi…

Ja par politiku – tad vai tā ir veidota tā, lai cilvēki ir laimīgi.

Ja par reliģiju, tad….cik tas ir dievišķi. (dažkārt man liekas, ka reliģija iet kaut kā paralēli ar Dievu).

Vārdu sakot – man ļoti interesē tievēšana. Bet laikam tieši tādēļ, lai esam laimīgas. Nevis tievēšana tievēšanas pēc. Nevis tādēļ, ka visiem būtu jābūt tieviem, bet gan tādēļ, lai tie, kas dēļ liekajiem kg ir nelaimīgi vai nav līdz galam laimīgi, var notievēt un būt laimīgi.

Man interesē palīdzēt tikt vaļā no atkarībām, nevis tādēļ, ka man tas traucē vai man būtu iegriba, lai visi cilvēki dzīvo kārtīgi. Nē. Katrs var darīt kā grib, kamēr netraucē citiem. Man interesē palīdzēt tiem, kas tiešām grib tik vaļā no savām atkarībām vai arī no tā, kas lēnām var kļūt par atkarību. Tādēļ, ka atkarības atņem laimi. Sākumā šķiet, ka dod, bet rezultātā atņem.

Man interesē runāt par naudas pratību tikai tādēļ, ka uztaustīju, ka ļoti daudz cilvēki nejūtas laimīgi, jo neprot nopelnīt naudu.

Šādi es varētu turpināt un turpināt, jo beigu beigās, laikam, ka pilnīgi visas jomas var sasaistīt ar laimi un uz tām var paskatīties laimes kontekstā.

Un tomēr viena ir pāri visam.

Ja mēs kā sievietes pārāk ilgi esam vīrišķā enerģijā – mēs saslimstam, mēs pārtērējamies, mēs izdegam, mums rodas distonija un vēl dažādas nebūšanas.

Es tikko pārtērējos. Es zinu. Manā gadījumā tas notiek tik ātri. Momentā dabūju sekas. Kaspars saslimst pirmais. Viņš ir mans lakmusa papīriņš. Un uzreiz arī es. Jau otro nedēļu slimoju un vakar man likās, ka būs skartas plaušas. Aizbraucu pie ārsta, nodevu analīzes. Viss labi. Tikai kakls galīgi iekaisis un nu jāpadzīvo mieriņā (klusējot).

Tas jauki.

Varu vairāk rakstīt, mazāk runāt.

Vārdu sakot – sapratu, ka visticamāk, nejau es vienīgā grēkoju laiku pa laikam ar vīrišķīgu saņemšanos “pārlēkt pāri savam augumam”.

Domāju, ka arī Tev tas ir pazīstami.

It sevišķi, kad viss jāpaspēj. It sevišķi, kad pasaules notikumi un cenas ietekmē, vai kādas citas pārmaiņas.

Vārdu sakot LAIMES SKOLA tagad veselu mēnesi būs par SIEVIŠĶĪBU. Par to, kā būt azotē, par to kā atjaunoties, par to, kā būt maigām, kā baudīt, kā dziedināties. Kā darīt tā, lai izaugam līdz mērķim un viss notiek tādēļ, ka esam savā sievišķībā lielas.

Sāksim Otrajos Ziemassvētkos. Arī jaunajām dalībniecēm būs iespēja redzēt visas iepriekšējā mēneša Laimes skolas tēmas ierakstā.

Pieteikšanās ŠEIT

Ar anketiņu: https://ej.uz/nxdh

Nāc jau tagad.

Instagramā izsludinājām konkursu, ka tie, kas piesakās uz jebkuru no manis vadītiem kursiem, semināriem vai maratona grupām līdz 24.decembrim (ieskaitot) balvā var dabūt vienu no piecām bezmaksas pieejām janvāra grupām (vienītis “Dārgumu karte”, maratona grupa “Būt Brīvam”, divītis par sievišķību un attiecībām). Izlozēšu piecus laimīgos un cilvēks pats varēs izvēlēties, kurā manis vadītā kursā janvārī gribēs piedalīties bez maksas.

Atbildēt