Grozs

Nauda un bagātība

Apvienot NAUDU un SIEVIŠĶĪBU

Vai ziniet, kas mums ir visaktuālākā tēma, runājot par naudu un runājot par sievišķību? Apvienot tās abas vienlaicīgi, it sevišķi, ja pašas pelnām.

Ja esam vīram azotē un vīrs gādā “mamutu”, tad šī dabiskā kombinācija ir tik veiksmīga, ka būt sievišķīgai šādā gadījumā ir vieglāk.

Rietumu sievietei tāpat nav viegli, bet tomēr ir diezgan vieglāk, jo pārsvarā var uzturēties mājās un kādās sievišķās zonās (skaistumkopšanā, veselību uzturošā vidē, bērnu izglītības iestādēs utt).

Bet trakums sākas tur, kur saskarās divas vides – vīrišķā vide un mēs, sievietes tajā.

Mūsdienās vīrišķā vide ir jebkas sabiedrībā, bet nu pilnīgi noteikti viss, kas saistīts ar biznesu un naudas pelnīšanu.

Protams, arī biznesa vides, kas domātas sievietēm kā klientēm – priekš viņām ir sievišķā vide. Bet ne priekš tā, kuram šis bizness pieder.

Tādēļ, man šķiet, ka esam uzkrājušas spēkus un pieredzi, lai pēc visām pašapziņas grupām, kurās runājam par naudu, beidzot paņemtu tēmu NAUDA un SIEVIŠĶĪBA.

Turpināsim to šajā pašā grupā, kurā šobrīd ir “Nauda un Mīlestība”. Jums būs iespēja pāršķirstīt visus iepriekšējos ierakstus, bet šai reizē pusotru mēnesi ņemsim:

– Kā harmonizēt un līdzsvarot laiku un enerģiju ģimenē, darbā un vēl atrast laiku sev

– Kā nepārstrādāties un tai pat laikā pelnīt tik, cik vēlamies

– Kā neaiziet vīrišķā tvērienā un stresā

– Kā nestrādāt 24/7 ja esi pašnodarbinātā, vai “kā nenest darbu mājās”, ja esi darba ņēmēja.

– Kā uztvert konkurentu cīņu, ja gribi darīt sievišķīgi.

– Kā neieciklēties uz naudu, bet tai pat laikā pelnīt 2x vai daudzkārt vairāk

– Kā būt sievišķīgai un vīram azotē, un tai pat laikā savienot to ar veiksmīgu biznesu. Ja vīra nav – kā vienlaikus būt veiksmīgai biznesā vai darbā un izveidot attiecības

– Ko darīt, ja pelni vairāk kā vīrs, un rodas domstarpības

– Kā būt sievišķīgai un veiksmīgai vienlaikus

Par šiem un vēl daudz citiem jautājumiem runāsim trīs reizes nedēļā. Pirmdien, trešdien, piektdien vai nu tiešraidēs vai rakstiskos ierakstos.

Pieteikties vari jau tagad, jo tad varēsi papētīt visus iepriekšējos šīs grupas ierakstus un piedalīties noslēguma tiešraidēs tagadējā grupā “Nauda un Mīlestība”.

Pieteikšanās ŠEIT

Ar anketiņu: https://ej.uz/nxdh

Bildīte: Man palaimējies – mans darbs ir tik ļoti sievišķīgs. Man patiešām ir visas iespējas saglabāt un pat vairot sievisķību savā darbiņā.

Atbildēt