Grozs

Tiešraides

SAIMNIECES tēma NAUDAS un SIEVIŠĶĪBAS grupā

Es vēl arvien domās esmu pie Saimnieces tēmas.

Man ir milzu daudz atklājumu, nevis par to, ka neesmu gana saimnieciska, bet gan par to, ka tas ietekmē manu spēju menedžēt naudu.

Nu kas to būtu domājis, ka viss tik saistīts.

Izrādās tas nesaimnieciskums taču ir visur. Ok – nepatīk taisīt ēst. Un par to es esmu kaut kā mierā un pat iekārtojos, ka man nav jāgatavo. Bet… nesaimnieciskums tēriņos, nesaimnieciskums studijā, nesaimnieciskums finansēs. Uhhh, kā tas atkožas.

Ir tāds teiciens – cik tev maksā tava nekārtība?

Vai – cik tev maksā tavs nesaimnieciskums?

Vai – cik tev maksā tavs…..kaut kas, kas nav kārtībā.

Lūk un pēkšņi es sapratu, ka mans nesaimnieciskums mazās lietās varbūt man nemaz tik daudz nemaksā. Jo pat ja par pārtiku es samakāju vairāk, tad no tā jau dzīves kvalitāte nemainās. Bet var gadīties, ka māju ceļot, mēs pārmaksājām vairākas reizes.

Nesen mēs uzcēlām pirtij korpusu, un pēc tam nojaucām, jo bijām to izdarījuši aizliegtā zonā. Tagad mums te atkal jau kaut kādi aizliegumi ir par siltumnīcu. Un tie ir tūkstoši eur.

Nu vārdu sakot – man mans nesaimnieciskums, neiedziļināšanās, nedarīšana pamatīgi – izmaksā riktīgi dārgi.

Vēl tāpat ir ar pēdējā brīža pirkumiem. Man ir tā, ja parīt ir balle, tad kleitu nopirkšu rīt. Bet droši vien, ka ja būtu veltījusi tam vairāk laika, tas būtu saimnieciskāk.

Nu vārdu sakot – šobrīd grupā “Nauda un Sievišķība” meklējam savu vājo punktu un skatāmies – ko tas maksā. Ko mēs dēļ tā zaudējam.

Naudā.

Cik tev izmaksā tas, ka kāda no jomām totāli nav kārtībā.

Aicinu mums pievienoties. Esam tikko sākuši.

Jau vienojāmies, ka pēc arhetipiem runāsim gan par zemapziņas pārprogrammēšanu, gan par pārdošanu un reklamēšanos, gan par vēl papildus visiem jautājumiem, kas mums uzrodas laika gaitā.

Pieteikšanās ŠEIT

Ar anketiņu: https://ej.uz/nxdh

Atbildēt