Grozs

Aktuālie vebināri

NAUDA un Arhetips AFRODĪTE

Šodien Naudas grupā runāsim par otro arhetipu – Afrodīti. Vēl šo pašu lomu vai mūsu izturēšanās veidu esam saukušas par Venēras enerģiju. Kā loma tā ir mīļākā.

Šim tipam jeb mūsu šķautnei ir ļoti liela spēja būt sevī. Un visu dzīvi pakārtot sev. Viss notiek ap viņu. Viņa ir zvaigzne.

Ja visas astoņas citas lomas, ko apskatām, ir līdzsvarā, tad tieši šīs Venēras jeb Afrodītes īpašības mums dod vērienu.

Protams, ir labi, ja pieslēdzas klāt tā loma, kas prot nopelnīt (Amazone), lai šo vērienu var atļauties. Vai tā loma, kas domā saimnieciski un pavelk Venēras lidojumu drusku atpakaļ.

Izstāstīšu par savu Venēru (Afrodīti) un savu neesošo jeb dikti švako Saimnieces (Mēness) lomu.

Tātad Venēra grib ar vērienu un Mēness sievietei (abas esam mēs pašas) vajadzētu mūs pavilkt atpakaļ un pateikt – nav gudri, nav saimnieciski, nav prātīgi.

Nu piemēram – Afrodīte grib Porche mašīnu. Mašīna skaista, zelta, ar vērienu. Maksā dārgi. Patērē daudz degvielas. Nebūs viegli uzturama. Būs viss dārgi.

Bet ….Afrodīte grib poršu.

Lūk..un tad – vai nu iestājas “veselais saprāts” un saimnieces arhetips parādās un saka savu vārdu, vai arī nē. Ja nav tā Saimnieces loma attīstīta vispār, tad būs Porche.

Man pašai nav šīs Mēness enerģijas gandrīz nemaz. Saimnieciskums un taupība man var ieslēgties tikai nepieciešamības dēļ.

Nu piemēram – tālajā 2004.gadā, kad sāku dzīvot viena, izvēlējos dzīvot Jūrmalā mājā, kuras īre un komunālie bija dārgāk, nekā mana alga.

Piemēram, māju, kurā tagad dzīvojam, mēs sākām celt, kad mums bija 2000lati.

Vārdu sakot – manas Afrodīte ar Amazoni sadodas rokās un uzvar pasauli.

Kādēļ tā var? Jo Saimnieces lomas lauks ir pilnīgi tukš. Nav “saprāta balss”, kas pateiks, ka nespēšu.

Mīļās, visas šīs sarunas notiek pie mums Naudas grupā. Tikko esam sākušas. Izrunājām tikai par Saimnieces lomu un šovakar otrais arhetips – Afrodīte.

Jo vairāk iedziļinos, jo interesantāk.

Jo labāk sevi saprotu. Jo labāk redzu un saprotu, kādēļ manas draudzenes dzīvo konkrēto dzīves veidu.

O, ar tiem arhetipiem ir tikpat līdzīgi kā aizrauties ar čakrām, vai sociotipiem.

Naudas grupā mēs to skatām konkrēti par naudas tēmu.

Pieteikties ŠEIT

Ar anketiņu ŠEIT

Atbildēt