Grozs

Tiešraides

METODE, kas strādā vienmēr un nevainojami

Ja nu kādai metodei manā dzīvē ir bijusi izšķiroša nozīme, kas palīdz man diendienā vēl arvien, tad tā ir zemapziņas pārprogrammēšana.

Vairākās grupās esmu šo programmu devusi īsajā un ātrajā versijā, bet daudzi no jums esat teikuši, ka prasās to iziet padziļināti, lai var saprast, kādēļ dažkārt sanāk un dažkārt nesanāk izmainīt vecos ieradumus.

Man patīk uz zemapziņas pārprogrammēšanu skatīties kā uz loģisku cēloņu un seku likumsakarību virkni. Es no šīs metodes negaidu nekādu brīnumu. Es vienkārši skaidri un gaiši saskatu, kā ar saviem pieņēmumiem un attieksmi pati esmu radījusi, ka notiek tieši tā.

Šis man liekas visģeniālākais un vērtīgākais visā metodē.

Jo parasti mūsu prāts tik ļoti ir aizņemts ar otra kļūdu saskatīšanu, dusmošanos, šausmināšanos vai arī bēdāšanos, ka kaut kā pazūd tas skaidrais skats, ar ko un kā tas tas viss ir sācies.

Zemapziņas pārprogrammēšana nav tikai domāšanas un attieksmes izmaiņa. Tā ir savas traucējošās rīcības vai attieksmes saskatīšana.

Nu piemēram – saskatīt, kādēļ nevaru nopelnīt naudu.

Vai saskatīt – kādēļ neizveidojas labas attiecības.

Vai kādēļ radu konkrētu slimību.

Tādu jautājumu vai problēmu, kuru nevar pārprogrammēt – tādu nav. Tikai šai reizē izrunāsim par Visuma likumiem, jo ja regulāri kādu no tiem pārkāpj, tad tā pārprogrammēšana dos īslaicīgu rezultātu.

Nu piemēram, ja cilvēks grib nopelnīt naudu, bet visu laiku uztur savu trūkuma domāšanu, tad var pārprogrammēt un vēl pārprogrammēt, bet naudas tā arī nebūs. Tur neāli ir jāizmaina domāšana un darbība.

Ir jāsāk uztver dzīvi bagāti.

Vai arī, ja neiet attiecībās un tuvojas šķiršanās tādēļ, ka visu sevi atdod darbam un priekš ģimenes gandrīz vai nav laika. Tad ar pārprogrammēšanu vien nepietiek – ir jāizmaina rīcība.

Man pašai visātrāk pārprogrammēšana nostrādā brīžos, ja Kasparu jāved uz slimnīcu. Tad es momentā taisu pārprogrammēšanu, un ne reižu mēs tur neesam palikuši.

Arī naudas pelnīšanai.

Dažkārt, lai notestētu sevi par kādiem ļoti lieliem pirkumiem.

Vārdu sakot – ja neziniet Zemapziņas pārprogrammēšanu, tad noteikti nāciet – iemācīšu šo metodi, lai varat izmantot ikdienā.

Ja ziniet, bet ir kaut kas jāpārprogrammē – droši nāciet – izdarīsim.

Pieteikšanās ŠEIT

Atbildēt