Grozs

Tiešraides

TRANSFORMĒT BAILES: tas ir tik svarīgi

Kādēļ semināru pārī esmu salikusi izdegšanu un bailes? Tādēļ, ka lielā mērā tieši bailes var novest pie izdegšanas.

Un tie ceļi var būt dažādi. Viens no visizplatītākajiem, ka cilvēks strādā dēļ bailēm. Bail no trūkuma, bail no tā, ka nebūs, ko ēst. Bail no parādiem. Vārdu sakot – bail, ka nebūs naudas un dēļ tā strādā, strādā un strādā, kamēr izdeg.

Citas bailes ir no… cilvēkiem. Piemēram, bail no priekšnieka. Vai varbūt bail no kāda ģimenes locekļa. Un dēļ šīm bailēm atkal nonāk līdz izdegšanai.

Man vecos laikos bija šāda pieredze, kad naktīs modos, saucot direktora uzvārdu. Toreiz man vispār bija “priekšnieku karma”. Trīs vietās pēc kārtas tā nebija medusmaize.

Un….tad pa vidu…. sākās mana laimes terapija. Un jau ceturtā darbavietā man nebija iekšēju baiļu pret priekšniekiem un viņi man likās mīļi. (īstenībā viņi tādi nebija un daudziem no kolektīva bija nepatīkama pieredze ar raudāšanu un pat atlaišanu). Stāstu par laikiem pirms 20gadiem un šķiet jau, ka šobrīd viss ir mainījies un nekā tāda vairs nav.

Padomju laikos tā bija norma. Pārejas laikos 90tajos arī. Pēc tam šķiet, laiki mainījušies.

Lai gan… ja 21.gadsimtā mums tepat Eiropā var būt karš.

Un atkal bailes.

Bailes var novest ne tikai pie pārstrādāšanās un izdegšanas dēļ piekusuma, bet arī dēļ apātijas un nekā negribēšanas, kad pazaudē prieku un cerīgu skatu nākotnē un …ja ilgstoši uzturas tādā stāvoklī enerģija rūk un zūd…līdz izzūd.

16.februārī mums ir pirmā nodarbība par izdegšanu un to, kā tikt no tās ārā, savukārt 21.februārī būs par to, kā transformēt bailes un pārvērst bailes veiksmē, naudā un mīlestībā.

Mēs nonāksim līdz tam, ka bailes ir labas, jo parāda priekšā, kur kas jāizmaina.

Pieteikšanās ŠEIT

Ar anketiņu: https://ej.uz/nxdh

Kādas ir Tavas bailes, kas Tevi bremzē?

Atbildēt